Tandarts – Murad Raouf  – BIG-nummer: 59921308302

Mijn naam is Murad Raouf en ik ben afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik heb in drie groepspraktijken ervaring opgedaan met de tandheelkunde. Naast de algemene tandheelkunde heb ik affiniteit met het behandelen van kinderen en angstige patiënten. Ik vind het belangrijk dat de patiënt zich tijdens de behandeling op zijn gemak voelt en begrijpt wat ik aan het doen ben. Mijn wens is dat elke patiënt met een gezond en mooi gebit tevreden de deur uit gaat. Want mondgezondheid gaat verder dan het verhelpen en voorkomen van pijnklachten; u mag trots zijn op uw glimlach!

Mondhygieniste – Zahra Hosseini – BIG-nummer: 99927928279
Mijn naam is Zahra Hosseini. Bij Tandartspraktijk Hollandscheveld ben ik werkzaam als mondhygiënist. Ik heb de vierjarige hbo-studie Mondzorgkunde succesvol afgerond in Groningen en heb met behulp van verschillende stages en functies in de tandheelkunde inmiddels al ruim 8 jaar ervaring. Ik vind het belangrijk dat mensen persoonlijke aandacht krijgen voor hun
gebit in een vertrouwelijke omgeving. Ik geloof in de kracht van preventie en informeer u daarom graag over het gebruiken van de juiste hulpmiddelen voor het onderhouden van uw gebit. Op die manier kunnen we samen curatieve behandelingen voorkomen.

Preventie-assistente – Cydjé Milar
Mijn naam is Cydjé Milar en ik ben in 2015 begonnen aan mijn opleiding tandartsassistente aan het Alfa-college in Hoogeveen en op
11 juli 2018 geslaagd voor mijn diploma. Ik was tijdens mijn opleiding hier al werkzaam als junior tandartsassistente en heb hier toen veel mogen leren! In 2020 heb ik de cursus preventie assistente behaald aan het UMCG Groningen. Het kan dus zijn dat als u komt voor een gebitsreiniging, u bij mij in de stoel komt te liggen. Bij ons in de praktijk hebben wij allemaal dezelfde visie, het behouden van het gebit en ik hoop u daarbij te kunnen helpen. Ik hoop dit werk in deze praktijk nog vele jaren met plezier te doen!

Assistente – Janny Duinkerken
Hallo ik ben Janny Duinkerken. Op de basisschool wist ik al dat ik tandartsassistente wilde worden en in 1988 heb ik hier mijn diploma voor behaald. Ik kon gelijk fulltime aan het werk in Hoogeveen. Daar heb ik twaalf en een half jaar gewerkt en ontzettend veel geleerd. Omgaan met mensen, receptie/baliewerk, het assisteren aan de stoel en zelfstandig werken aan de stoel op het gebied van mondhygiëne preventie aan zowel jong en oud. Inmiddels werk ik 16 jaar in deze praktijk als parttime assistente. Het is zeer afwisselend werk en ik doe dit alle dagen met veel plezier. Wat belangrijk is voor patiënten vind ik dat ze zich op hun gemak voelen en soms waarderen ze dat om dit in hun eigen dialect te kunnen doen. Ik hoop dit werk nog vele jaren met veel plezier te kunnen doen.

Assistente –  Kim Steen

Mijn naam is Kim Steen. Ik ben sinds juli 2019 afgestudeerd als tandartsassistente en ben sinds mei 2019 werkzaam hier in Tandartspraktijk Hollandscheveld. Ik zit voornamelijk aan de stoel te assisteren maar ook aan de balie kun je mij treffen. Het werken als assistente doe ik met veel plezier!